Δυναμικά Παρόντες

Ο μεγάλος κερδισμένος των αρχαιρεσιών της 16ης Μαρτίου 2019 αλλά και της επαναληπτικής διαδικασίας για την εκλογή Προέδρου, είναι αδιαμφισβήτητα η Μεγάλη Συμμετοχή των συναδέλφων μας!

Ένα τεράστιο Ευχαριστώ στις εκατοντάδες των Δικαστικών Επιμελητών που στήριξαν με την παρουσία τους την Δημοκρατική διαδικασία των Αρχαιρεσιών και με την ψήφο τους διαμόρφωσαν ένα σαφές και ξεκάθαρο εκλογικό αποτέλεσμα, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα τα πρόσωπα που θα κρατήσουν το τιμόνι της Διοίκησης του κλάδου μας για τα επόμενα τρία χρόνια. Οφείλουμε λοιπόν να σεβαστούμε το αποτέλεσμα το οποίο καθορίστηκε από την αθρόα προσέλευση των συναδέλφων μας στις κάλπες.

Ευχαριστώ από καρδιάς όλους όσοι εμπιστεύτηκαν και ανέδειξαν την παράταξη της Συμμαχίας Δ.Ε. ως κυρίαρχη δύναμη και εγγυήτρια για την ομαλή λειτουργία της Διοίκησης του Κλάδου μας, διαβεβαιώνοντας παράλληλα εκείνους που έκαναν διαφορετική επιλογή καθώς και αυτούς που συνειδητά απείχαν, ότι η απόφαση τους είναι απόλυτα σεβαστή.

Η προεκλογική περίοδος πέρασε και μπροστά μας έχουμε μια κρίσιμη τριετία, η οποία πρέπει να μας βρει ενωμένους, ισχυρούς και αποφασισμένους να συμβάλουμε δυναμικά στην επίλυση των προβλημάτων και όχι να μείνουμε μόνο στα λόγια. Στην προσπάθεια επίτευξης λύσεων των θεμάτων που μας απασχολούν, είναι επιτακτική ανάγκη να σταθούμε ο ένας δίπλα στον άλλο και να σκεφτούμε ότι μπροστά στην αγωνία για το μέλλον του κλάδου μας, είναι περισσότερα εκείνα που μας ενώνουν.

Τέλος, θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες αλλά και την ευγνωμοσύνη μου στους συναδέλφους, στους συνυποψηφίους αλλά και στον Πρόεδρο της παράταξης μας, που πίστεψαν σ’ εμένα και μου έδωσαν την ευκαιρία να εκλεγώ στο Διοικητικό Συμβούλιο, ελπίζοντας να φανώ αντάξιος των προσδοκιών τους, τιμώντας συνάμα την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου!

Νικόλαος Ανδρικόπουλος

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *