ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ

Κκ Συνάδελφοι

Επιτρέψτε μου να εκφράσω τις ειλικρινείς ευχαριστίες μου για την εμπιστοσύνη που επιδείξατε στην παράταξη που εκπροσωπώ στην «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΩΝ» και στο πρόσωπό μου τόσο κατά την αναμέτρηση στις αρχαιρεσίες στις 16-03-2019, κατά τις οποίες μας εμπιστεύτηκε το 48% των συναδέλφων, όσο και κατά τις αρχαιρεσίες στην αναμέτρηση στις 30-03-2019 για την ανάδειξη του Προέδρου του Συλλόγου μας, όπου για τέταρτη συνεχόμενη φορά με αναδείξατε και πάλι Πρόεδρο του Συλλόγου.

Προσωπικά σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την ανανέωση της εμπιστοσύνης σας στο πρόσωπό μου και σας δηλώνω απερίφραστα ότι πάντα θα είμαι στο πλευρό του κλάδου, στο πλευρό κάθε συναδέλφισσας και κάθε συναδέλφου χωριστά σε κάθε δίκαιο αίτημά του.

Αναλαμβάνω την ευθύνη να διεκπεραιώσω πλήρως την εντολή που μου αναθέσατε και καλώ όλους τους συνδικαλιστές, όλους τους συναδέλφους να σταθούν στο πλευρό μου και να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων την τρέχουσα κρίσιμη τριετία.

Προσωπικά δηλώνω ότι θα είμαι στη διάθεση κάθε ομάδας, κάθε συνδικαλιστή, κάθε συναδέλφου, είκοσι τέσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο, προκειμένου να ανταλλάξουμε απόψεις και να προκρίνουμε την καλύτερη λύση για τα ζητήματα που αντιμετωπίζει και θα κληθεί να αντιμετωπίσει στο μέλλον ο κλάδος.

Σας ευχαριστώ και πάλι και περιμένω την καλόπιστη κριτική σας, τις σκέψεις και τις προτάσεις σας, γιατί πιστεύω ακράδαντα, ότι όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να  συνθέσουμε ιδέες και να δώσουμε τις καλύτερες λύσεις στα κλαδικά μας ζητήματα.

Με τιμή ο Πρόεδρος του Συλλόγου

Γιώργος Μήτσης

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *