Η ΨΗΦΟΣ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΜΗΤΣΗ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΓΙΑΤΙ:

-Γιατί έχει την επάρκεια, την πείρα, την εμπειρία και την ωριμότητα να ηγηθεί εκ νέου του κλάδου και να εγγυηθεί την κατά το δυνατόν και με τις λιγότερες πιθανές αναταράξεις, ομαλότερη μετάβαση στην ψηφιακή εποχή και τις επερχόμενες αλλαγές στον τρόπο απονομής της Δικαιοσύνης.

– Γιατί χαίρει του σεβασμού και της εκτίμησης της πλειοψηφίας των συναδέλφων, φίλων και πολλών ακόμη αντιπάλων, δίνοντας βήμα, χώρο και «φωνή» στη νέα γενιά, ενθαρρύνοντας τις προσπάθειες και τους νεωτερισμούς που αυτή φέρνει.

-Γιατί μπορεί πλαισιωμένος από συμβούλους και συνεργάτες, συναδέλφους, αξιόλογους, με προσφορά ο καθένας στο τομέα ευθύνης του συνολικού σχεδιασμού και καταμερισμού αρμοδιοτήτων, να δώσει κατευθύνσεις, αφήνοντας σημαντική παρακαταθήκη για το μέλλον του κλάδου.

-Γιατί η τριετία που έρχεται, δεν ευνοεί πειραματισμούς, επανεκκινήσεις και εξαλλοσύνες, παρά απαιτεί σύνεση, σύμπνοια και διατήρηση συνεκτικών δεσμών με όλους τους φορείς της νομικής επιστήμης και μη.

-Γιατί έχει αποδείξει ότι ο δημοκρατικός τρόπος διαχείρισης και λήψης αποφάσεων, σε καίρια κλαδικά-συλλογικά- ζητήματα, είναι ο ορθότερος τρόπος διακυβέρνησης.

– Γιατί δεν υπερκερνά την αντίθετη γνώμη και άποψη παρά αξιολογεί με αντικειμενικά κριτήρια και ενσωματώνει στην τελική του κρίση, κάθε γόνιμη πτυχή της.

-Γιατί ακούει, δέχεται και αποζητά την καλόπιστη κριτική και τον διάλογο και αντιδρά με νηφαλιότητα, σύνεση και προβληματισμό – ακόμη και- στην κακή πρόθεση, τις εύκολες κρίσεις ή τις εγωκεντρικές τάσεις από όπου και αν προέρχονται.

-Γιατί τον βλέπουμε στον δρόμο, στο Σύλλογο, στο γραφείο, σε δράσεις, συναντήσεις με θεσμικούς φορείς και μη, εμπνεόμαστε από την παρουσία του και με την αμέριστη συμβολή μας, πρωτίστως δε με την συμμετοχή μας στις προσεχείς αρχαιρεσίες του Σαββάτου, μπορούμε να πετύχουμε μία ακόμη πιο επιτυχημένη θητεία στην ηγεσία των κλαδικών μας οργάνων.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΑΣ. ΛΙΝΤΖΕΡΗΣ

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *