ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Αγαπητοί Φίλοι – Συνάδελφοι

Θέλω να σας εκφράσω ένα μεγάλο «ευχαριστώ» για την ανανέωση της εμπιστοσύνης σας στη «Συμμαχία Δ. Ε» και στο πρόσωπό μου στις εκλογές της 16 Μαρτίου 2019.

Η ανάδειξή μου ως εκπροσώπου σας και μάλιστα με ένα υψηλό αριθμό ψήφων, αποτελεί για μένα ύψιστη τιμή και ταυτόχρονα υποχρέωση να ανταποκριθώ στα καθήκοντά μου.

Αποδείξατε με τη ψήφο σας ότι αναγνωρίζετε και ότι εκτιμήσατε όλα όσα καταφέραμε το προηγούμενο διάστημα για να είναι ο κλάδος μας ένας ισχυρός θεσμός με δυνατή φωνή απέναντι στις εκάστοτε κυβερνήσεις, με υψηλό επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών προς όλα τα μέλη του.

Με την ψήφο σας στο Συνδυασμό μας και στον υποψήφιο Πρόεδρό μας τον Γιώργο τον Μήτση στις 30 του Μάρτη, θα μας δώσετε ακόμη μεγαλύτερη δύναμη για να αγωνιστούμε για την εξεύρεση λύσεων σε όλα αυτά που μας «πνίγουν» όλους καθημερινά και να προσπαθούμε διαρκώς για τις συνθήκες του κλάδου μας.

Συγχαίρω θερμά όλα τα μέλη του νέου Δ.Σ για την εκλογή τους και καλώ όλους να εργαστούμε χωρίς διαχωριστικές γραμμές, με ενότητα και πνεύμα συνεργασίας για το συμφέρον του κλάδου μας.

Με όραμα, αποφασιστικότητα, συνέπεια και αίσθημα ευθύνης θα συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στον κλάδο με την ελπίδα πως δεν θα διαψεύσω τις προσδοκίες σας.

Θα είμαι πάντα κοντά σας, πάντα στη διάθεσή σας.

Σας ευχαριστώ όλους και σας καλώ όλες και όλους στις 30 του Μάρτη να βγάλουμε Πρόεδρο τον Υποψήφιό μας τον Γιώργο το Μήτση.

Νέλη Πατεροπούλου

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *